HOME    BIO    PORTFOLIO   

Sinds 2006 werk ik als copywriter en (eind)redacteur. In mijn portfolio vind je enkele voorbeelden van wat ik zoal heb geschreven.

Mijn kracht ligt in het houden van interviews, het schrijven van uitnodigende teksten en het herschrijven van moeilijke stukken tot een goed leesbaar geheel. Ook voor opvallende online content ben je bij mij aan het goede adres.

Ik heb veel ervaring in het schrijven over kunst, cultuur, erfgoed, educatie en de agrarische sector. Zo schrijf ik interviews voor de Haarlemse stadsglossy HRLM over cultureel talent, schrijf ik voor Druktemaker Media interviews voor verschillende zakelijke uitgaves, schrijf ik artikelen voor de Agrarische Krant en heb ik voor het ROC Kop van Noord-Holland verschillende onderwijsmaterialen geredigeerd.

Als communicatiemedewerker heb ik gewerkt voor Cultuurcompagnie, FluXus en Gemeente Heerhugowaard. Zie voor meer info hierover mijn Linkedin-pagina.

Naast het schrijven zet ik mij actief in voor jong cultureel talent. Zo was ik medeoprichter van Plug Out, een krantenpagina in het Noordhollands Dagblad voor jonge talentvolle schrijvers. Daarbij ben ik regelmatig betrokken bij talentenjachten, zoals het HIT in Haarlem.

Tevreden klanten van mij zijn o.a.:
Museum van het Nederlandse Uurwerk - Zaandam
Haarlemse stadsglossy HRLM - Haarlem
Druktemaker Media - Den Helder
ROC Kop van Noord-Holland - Den Helder
Agrarische Krant (MediaIn) - Enkhuizen
Seizoenskrant (MediaIn) - Enkhuizen