HOME     BIO     VIDEO     FOTO     LIVE

Ik ben een zanger en gitarist; een singer-songwriter met eigen werk, maar ook een troubadour met een breed repertoire van klassiekers uit de jaren ’60, ’70 en ’90. Ik heb drie albums met eigen werk op mijn naam staan. De stijl van deze songs doet denken aan een mix van The Beatles en Neil Young: rootsy maar met veel melodie. Benieuwd hiernaar? Kom naar een optreden of beluister mij op Spotify!

Voor bruiloften, feesten, partijen en andere gelegenheden ben ik ook te boeken. Ik speel dan vooral bekende liedjes uit de jaren ’60, ’70 en ’90, zoals die van Elvis Presley, Bob Dylan, Van Morrison, Neil Young, Neil Diamond, Bob Marley, Otis Redding, Bill Withers, Supertramp, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Eagles, The Doors, Oasis, De Dijk, R.E.M. en Nirvana. Nummers op aanvraag kan ik ook spelen. Ik kan zowel akoestisch als versterkt spelen (apparatuur neem ik desgewenst zelf mee).

Daarbij schrijf ik liedjes op maat: voor allerlei gelegenheden schrijf ik liedjes die speciaal voor iemand bedoeld zijn. Wil je aan iemand een bijzonder cadeau geven in de vorm van een persoonlijk lied? Live, op cd of allebei? Neem contact met me op voor meer info!

Momenteel doe ik met de band Pure 99 een theatertournee door heel het land.Tijdens de show ‘70’s Unplugged’ spelen we de
mooiste akoestische nummers uit de jaren zeventig. Klik hier voor de complete speellijst van deze tour.

Tenslotte zit ik in de rockband Sway. In deze band ben ik de frontman en schrijf ik het grootste gedeelte van de muziek. Klik hier om Sway te liken!