HOME   MUZIEK ONDERWIJS   REDACTIE   KUNST

Ik ben een zanger en gitarist; een singer-songwriter met eigen werk, maar ook een troubadour met een breed repertoire van klassiekers uit de jaren ’60, ’70, '80 en ’90. Ik heb drie albums met eigen werk op mijn naam staan. De stijl van deze songs doet denken aan een mix van The Beatles en Neil Young: rootsy maar met veel melodie. Benieuwd hiernaar? Check mijn Facebook voor een optreden of beluister mij op Spotify!

Voor bruiloften, feesten, partijen en andere gelegenheden ben ik ook te boeken. Ik speel dan vooral bekende liedjes uit de jaren ’60, ’70 en ’90, zoals die van Elvis Presley, Bob Dylan, Van Morrison, Neil Young, Neil Diamond, Bob Marley, Otis Redding, Bill Withers, Supertramp, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Eagles, The Doors, Oasis, De Dijk, R.E.M. en Nirvana. Nummers op aanvraag kan ik ook spelen. Ik kan zowel akoestisch als versterkt spelen (apparatuur neem ik desgewenst zelf mee).

Al jaren heb ik veel succes met het theaterprogramma The 70's Unplugged. Met een complete band tour ik door heel het land. Tijdens de show spelen we de mooiste akoestische nummers uit de jaren zeventig. Klik hier voor meer info en de speellijst.

Tenslotte ben ik voor Dox Publishing, onderdeel van platenlabel Dox Records, werkzaam als componist. Voor commerciële partijen componeer ik liedjes en muzikale stukken. Klik hier voor meer informatie.