Ik geef met veel plezier muzieklessen op basisscholen. Ik vind het leuk, maar vooral belangrijk dat kinderen kennismaken met muziek en hun eigen talent herkennen. Dit doe ik als zelfstandige, o.a. voor Hart Haarlem en FluXus.

Mijn energieke en enthousiaste lessen zorgen voor een goede klik met de kinderen. Ik leer de kinderen liedjes aan en introduceer daarbij verschillende instrumenten. Samen kunnen we uiteindelijk veel liedjes zingen, bewegingen/dansjes op liedjes maken, op de maat met percussie-instrumenten spelen en melodieën op boomwhackers maken.

Voor de bovenbouw kan ik ook veel vertellen over muziekgeschiedenis, muziektheorie en singer-songwriting (samen liedjes schrijven).

Naast de gitaar neem ik per les allerlei extra instrumenten mee, zoals de mondharmonica, de banjo, de basgitaar, de sitar, de tonguedrum, de djembé, de viool, percussie-instrumenten en boomwhackers. Kinderen mogen alles zelf uitproberen, want dat is het leukste om te doen! 

Mijn lessen zijn voor alle klassen op de basisschool geschikt. Ik heb ervaring met verschillende muziekmethodes en leerlijnen voor het basisonderwijs, zoals Zang Express en Eigenwijs Digitaal.